Actuele vacatures

Het Dynniq DNA is ‘PRO’

Proactief

Intern, in de manier waarop wij samenwerken en elkaar helpen om beter te worden. Extern in de manier waarop wij onze klanten helpen het beste te halen uit de projecten die we voor ze uitvoeren.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is essentieel in alles wat wij doen. Vooral in het werken met nieuwe, innovatieve oplossingen die nog nooit eerder zijn gebruikt. We streven altijd naar betrouwbaarheid in al onze relaties.

Open

Voor nieuwe ontwikkelingen, nieuwe ideeën en nieuwe manieren van werken. Voor input van collega’s, partners en onze klanten. Dit helpt ons om steeds beter te worden.

Hoe weet je of je bij Dynniq past?

Je spreekt onze taal

Open en heldere communicatie met je collega’s, partners en klanten is cruciaal voor het slagen van onze projecten. Op het gebied van inzet en sociale vaardigheden kunnen we een voorbeeld aan je nemen.

Presteren onder druk

Hoe hoger de druk, hoe beter je presteert. Veel van onze projecten hebben strakke deadlines en grote belangen. Jij houdt het hoofd koel en zorgt dat alles op tijd klaar is. Afspraak is afspraak.

De juiste bagage

Je weet wat er speelt, hebt actuele kennis en snapt hoe de praktijk werkt. Of je nu starter bent die graag bij wil leren of een ervaren kracht bent met bewezen skills.

Sollicitatie Flow

1. Sollicitatie
Wij besteden tijd en aandacht aan jouw sollicitatie. We nemen graag de tijd voor jouw sollicitatie en bekijken deze met meerdere mensen in de organisatie. Daarom ontvang je binnen twee weken bericht of we je uitnodigen voor een gesprek. Kom je niet in aanmerking voor een functie of staat de juiste vacature er niet tussen? Schrijf je dan in voor de job alert en blijf op de hoogte!

2. Eerste contact
Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, nemen wij graag eerst telefonisch contact met je op. Zo kunnen we alvast kort kennismaken, toetsen of de verwachtingen kloppen en prangende vragen beantwoorden. Daarna ontvang je een afspraakbevestiging per mail met alle benodigde informatie.

3. Eerste gesprek
Het eerste gesprek is bedoeld om een goede indruk van elkaar te krijgen. Je krijgt uitleg over de organisatie, afdeling en functie. Daarna ga je verder in gesprek om een idee te krijgen of je geschikt bent voor de functie. Natuurlijk kijken we naar je kennis en ervaring, maar vooral ook naar je drijfveren en ambities.

4. Vervolggesprek
Is er een goede match ontstaan in het eerste gesprek? Dan nodigen wij je graag uit voor een vervolggesprek. Daarin spreek je vaak met andere personen uit de organisatie, bijvoorbeeld je toekomstige directe collega’s. In het gesprek is ruimte voor inhoudelijke vragen vanuit beide kanten. Voor sommige vacatures kan er een assessment worden afgenomen, dit zal vooraf in de sollicitatieprocedure worden aangegeven.

5. Voorstel
Zien wij na de gesprekken elkaar nog steeds zitten? Dan ontvang je een aanbod per mail met daarin een salarisvoorstel en arbeidsvoorwaarden. Wij noemen dit een job offer. Ben je akkoord dan stuur je deze ondertekend retour, hierna wordt je arbeidsovereenkomst opgesteld. Voor je eerste werkdag ontvang je alle benodigde informatie voor een goede start.