Gezondheid en veiligheid

Door de aard van ons werk komen we in een grote verscheidenheid aan omgevingen, of dat nu in een kantoorruimte is, onze voertuigen of op een stellage naast de (snel)weg. In veel gevallen werken we naast of in de nabijheid van mensen van buiten ons bedrijf.

Onze klanten, leveranciers, aannemers en het grote publiek verwachten dan ook allemaal van ons dat wij te allen tijde voldoen aan strenge gezondheids- en veiligheidsnormen. Elke opdracht begint dan ook met een dynamische beoordeling van de risico’s die ermee gepaard gaan en resulteert in een adequate controle, zodat alle betrokkenen worden beschermd. Wij streven naar een ongevalsvrije cultuur; met andere woorden, een werkomgeving die vrij is van ongevallen en verwondingen. Deze benadering maakt dat gezondheid en veiligheid essentiële onderdelen zijn en dat iedereen verantwoordelijkheid draagt. Elke medewerker ondergaat verschillende opleidingsniveaus, afhankelijk van zijn of haar functie en verantwoordelijkheden.

Het is de verantwoordelijkheid van ieder individu om bijna-ongelukken te melden en eventuele gezondheids- en veiligheidsrisico’s aan de orde te stellen. Inzicht in trends en het zien van patronen is een integraal onderdeel bij het behalen van een ongevalsvrije werkomgeving, want alleen door deze te identificeren kunnen we ons gedrag verder beïnvloeden en uitstekende veiligheidsgewoonten aannemen.

Naast ons team van gekwalificeerde QHSE-professionals (Quality, Health, Safety, Environment) heeft elke locatie van Dynniq een procedure ontwikkelt om te helpen bij het ontwikkelen van praktische oplossingen voor gezondheids- en veiligheidskwesties, incidenten te onderzoeken en te helpen bij inspecties en risicobeoordelingen.

De competenties, normen en milieucertificering van Dynniq op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn onder meer:

  • ISO 9001
  • ISO 1400

In het Download Center vindt u onze certificeringen en onze 10 gouden regels voor gezondheid en veiligheid.

Werknemers

Wij willen dat onze mensen trots zijn op hun bijdrage aan de groei van het bedrijf, dat ze weten dat hun werk een verschil maakt, zowel persoonlijk als professioneel, en dat ze op hun beurt Dynniq beschouwen als favoriete werkgever.

Als bedrijf houden we elkaar verantwoordelijk; we moedigen collectief eigenaarschap aan en werken hard om een omgeving te creëren die veilig, plezierig en ondersteunend is. Onze normen liggen hoog; een verwachting die wordt ingesteld, waaraan wordt voldaan en die wordt gemeten als bedrijf en die erkend en gewaardeerd wordt door onze klanten en partners.

De mogelijkheden bij ons zijn breed en gevarieerd, met een scala aan functies: van installateur tot engineer, projectmanager tot commercieel manager; administratie, verkoop, marketing, HR en financiën. Wat al onze mensen gemeen hebben, is dat ze trots zijn om voor Dynniq te werken!

Ontdek hoe wij samen de wereld elke dag een beetje beter maken.