Na een uitstapje in de superjachten koos hij voor Dynniq. “Dit was een hele bewuste keuze, omdat ik graag wil bijdragen aan het duurzamer maken van Nederland. Er zit echt nut en noodzaak in ons werk om met de energietransitie de wereld een beetje beter te maken.”

“Dynniq is een platte organisatie en je bent volop onderdeel van het team waar je het samen mee doet: het gevoel van samen tot een goed eindproduct komen. Doordat je overal bij betrokken bent, leer je heel snel heel veel. Voor werkvoorbereiders, uitvoerders en projectleiders is er veel vrijheid en ruimte voor eigen ideeën. Hierdoor is het mogelijk om innovatief te zijn in de aanpak van de projecten.”

“We helpen elkaar allemaal. Ik werk als manager zelf ook mee om de planning rond te krijgen en soms kijk ik met de engineering mee, alhoewel dat ook wel komt doordat ik hier een achtergrond in heb. Maar het laat wel mooi zien hoe je het voor jezelf leuk kunt maken. Er is een echte hands-on mentaliteit waarbij je ook de diepte in kunt.”

Ik wil graag bijdragen aan het duurzamer maken van Nederland.

“Na het denkwerk is de uitvoering uiteraard van groot belang. Kwaliteit is daarbij belangrijker dan snelheid. Doordat wij alle type werkzaamheden uitvoeren – van Mast tot Kast – zijn er ook voor monteurs mooie doorgroeimogelijkheden. Heb je geen opleiding die precies aansluit, maar heb je gevoel voor techniek? Dan leren we je hoe je meters kunt installeren bij klanten thuis. Je kunt daarna doorgroeien naar het onderdeel distributie en uiteindelijk aan de slag bij echt grote stations. Dat betekent werken in een gecontroleerde, schone omgeving. Voor veel monteurs is dat een pluspunt. En op deze manier blijf je ook leren en je ontwikkelen.”

Je kunt je blijven ontwikkelen.

Ben je na het lezen van dit interview enthousiast geworden?

Er staan verschillende vacatures open bij Dynniq Energy.
Bekijk de vacatures en solliciteer direct!