“Hier startte ik na mijn opleiding met mijn eerste echte baan. Ik werk op een aantal projecten al vele jaren met hetzelfde team.” Inmiddels is hij manager Distributie & Services.

“Dynniq is een informele organisatie waar het draait om de inhoud. We weten wie waar goed in is en daar wordt gebruik van gemaakt. Je wordt dus ingezet op je expertise en als je aangeeft wat je graag wel of liever niet wilt doen, dan wordt daar rekening mee gehouden. Zo kun je je expertise ook uitbouwen en jezelf blijven ontwikkelen. Vandaar dat het werk hier voor mij, zelfs na meer dan 30 jaar, nog steeds leuk en interessant is.”

Je kunt je expertise uitbouwen en je blijven ontwikkelen.

“De leuke opdrachtgevers moeten ook zeker worden genoemd! Ik heb altijd heel fijn kunnen samenwerken en dat komt doordat de opdrachtgevers grote belangen hebben bij goed uitgevoerd werk en het halen van de verwachte productie. Als een team denken we continu na over hoe we de processen optimaal kunnen inrichten om het werk voor de energietransitie te kunnen voltooien. Er is dus ook sprake van een grote maatschappelijke impact. Een ander mooi voorbeeld: we verzorgen al jaren het onderhoud van de Oosterscheldekering. Dat is een systeem dat áltijd moet werken als dat nodig is, al is dat maar eens in de 20 jaar. Iedereen die betrokken is, is zich daar bewust van. Het gaat ergens over.”

“Hoge kwaliteit en dus betrouwbaarheid is waar het om draait, maar nog hoger op het lijstje staat veilig werken. We werken nu eenmaal met spanning en gas. Het is geen snelle business, maar juist heel doordacht en gericht op lange termijn betrouwbaarheid.”

De Oosterscheldekering moet áltijd werken, al is het maar één keer in de 20 jaar nodig.

Ben je na het lezen van dit interview enthousiast geworden?

Er staan verschillende vacatures open bij Dynniq Energy.
Bekijk de vacatures en solliciteer direct!