“Dit is ook wel typerend voor hoe we bij Dynniq werken. Er is echt sprake van teamwerk, ook tussen de afdelingen. We zijn van het samen oplossen. Je kunt met vragen altijd terecht en hoewel iedereen uiteraard ook gewoon zijn eigen duidelijke werkzaamheden heeft, zul je hier niemand horen zeggen dat het zijn probleem niet is. Dat heb ik ook wel anders gezien.”

Je stapt hier in een warm bad

Edwin werkte al in de energiedistributie en kwam in contact met iemand die al bij Dynniq werkte. “Die was erg enthousiast over het bedrijf en toen deze functie vrijkwam, heb ik gesolliciteerd. Je stapt hier in een warm bad. Er is direct aandacht voor je en je collega’s helpen je op weg. Ook dat heb ik wel anders meegemaakt.”

“Het mooie is hier dat je veel vrijheid krijgt om het werk en de tijd zelf in te delen. Uiteraard moet je productief zijn en als projectleider moet ik ervoor zorgen dat het financieel ook op orde is, maar hoe ik dat doe, daar word ik vrij in gelaten. Een andere reden waarom ik het hier zo goed naar mijn zin heb, heeft te maken met de platte organisatie. Ik heb in het leger gezeten, dus ik weet maar al te goed hoe een hiërarchie werkt, maar hier is iedereen benaderbaar.”

De klanten

“Ik werk veel direct samen met de klanten en daarom is die samenwerking ook belangrijk voor mijn werkplezier. Ook met opdrachtgevers voel ik dat er echt sprake is van een partnership. Dat komt doordat we elkaar nodig hebben en er sprake is van langdurige samenwerkingen. Die samenwerking is open en eerlijk en zelfs als er eens iets misgaat, gaan we daarover in overleg om het oplossen. Zo was er een keer een probleem met de levering van kabels. Als onderdelen te laat geleverd worden, heeft dat grote effecten op het project, want als je de sleuven dan al wel graaft en dat ligt een aantal weken open, dan is de gemeente niet blij. In overleg is toen de planning zo aangepast dat bepaalde voorbereidingen al konden worden getroffen en we direct verder konden na de levering. Dat was ook weer opgelost!”

Het is geen verhouding opdrachtgever-opdrachtnemer: er is eerder sprake van een partnership

Ben je na het lezen van dit interview enthousiast geworden?

Er staan verschillende vacatures open bij Dynniq Energy.
Bekijk de vacatures en solliciteer direct!