In die tijd startte je als monteur en ging je daarnaast leren. Zo ontwikkelde hij zich tot uitvoerder, projectleider, projectmanager en inmiddels commercieel technisch adviseur. Daarnaast wordt hij – met al zijn ervaring – nog met enige regelmaat ingezet als projectmanager om complexe projecten in goede banen te leiden.

“Ik werk al heel lang voor Dynniq, maar na 30 jaar heb ik toch een uitstapje gemaakt. In die tijd zaten we vooral in de uitvoering en ik wilde graag meer aan de slag met de engineering. Ik ging daarom werken bij een engineeringsbureau. Hoewel ik dat werk interessant vond, miste ik tegelijkertijd de hectiek van het projectwerk dat ik kende van Dynniq. Toen Dynniq besloot om de focus meer te gaan leggen op engineering, omgevingsmanagement en het vaststellen van begrotingsbudgetten, ontstond voor mij de ideale situatie en ben ik teruggekomen. Nu heb ik zowel dat uitdagende denkwerk om samen met de opdrachtgever slimme plannen in elkaar te zetten, als de hectiek van projecten.”

“Ondanks mijn leeftijd – ik ben inmiddels de 60 jaar gepasseerd – heb ik nog steeds ontzettend veel plezier in mijn werk. Een deel van het werk ken ik inmiddels wel, maar de energietransitie brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe gaan we van het aardgas af? Hoe werken we met zonnepanelen en de teruglevering van consumenten? Ik wil graag meedenken over hoe we het nieuwe net in de toekomst gaan bouwen.”

“In 10 jaar tijd zijn we flink gegroeid op mijn expertisegebied distributie. De ervaring in je vak is belangrijk en Dynniq biedt kansen om je te ontwikkelen in de richting die je interessant vindt. Je hoeft de kans alleen maar de grijpen…”

Bij Dynniq heb ik zowel het uitdagende denkwerk om slimme plannen in elkaar te zetten, als de hectiek van projecten

Ben je na het lezen van dit interview enthousiast geworden?

Er staan verschillende vacatures open bij Dynniq Energy.
Bekijk de vacatures en solliciteer direct!